Succesvol Leefrijk Scholentoernooi 2024

Het Leefrijk scholentoernooi was een groot succes.

 

(Foto’s van het evenement zijn te vinden in de Galerij onder het jaar 2024: op https://www.vrivo.nl/galerij/leefrijk-scholentoernooi-2024/)

Het Leefrijk Scholentoernooi was opnieuw een groot succes. Maar liefst 72 leerlingen uit de groepen 3 t/m 8 van diverse scholen uit Vriezenveen en Daarlerveen streden om de felbegeerde medailles. Na de warming-up, georganiseerd door Leefrijk, begonnen de wedstrijden. En wat een sportiviteit, gezelligheid en strijdlust onder alle leerlingen.

Uiteindelijk zijn de volgende winnaars er met de medailles vandoor gegaan:

In de poule groep 3 en 4:

  1. FC Knakworst (Shalom)
  2. Varkentje Rund (Shalom)
  3. FC Worstenbroodje (Shalom)

In de poule groep 5 en 6:

  1. Eltheto Boys (Eltheto)
  2. Fortnite Guys (Shalom)
  3. De Regenboogjes (De Regenboog)

In de poule groep 7 en 8:

  1. Kabouters (De Veenbrug)
  2. De Red Bulls (Shalom)
  3. Volleybalbitches (De Regenboog)

Af en toe hadden de leerlingen tussen de wedstrijden door pauze, waarin ze hun beste beentje voorzetten tijdens de Vrivo kleurwedstrijd. Winnares van deze kleurwedstrijd werd Senna v.d. Schootbrugge (Shalom).

Ook de enorme stormbaan was een enorm succes.

Speciale dank voor het scholentoernooi gaat uit naar sponsor Leefrijk (voorheen Fysio Twenterand). Uiteraard ook een speciale dank aan alle vrijwilligers, zonder hen was dit evenement niet mogelijk geweest. Al met al een geweldig sportevenement waar iedereen met volle teugen van heeft genoten!

Op naar editie 5 in de voorjaarsvakantie van 2025!

Yes! Yes! Het Leefrijk scholentoernooi is inmiddels van start gegaan!

Het allerleukste scholentoernooi van de volleybalvereniging Vrivo komt er weer aan. We zijn blij te kunnen mededelen dat dit toernooi ook dit jaar weer mag doorgaan. Met dezelfde sponsor, maar onder een nieuwe naam Leefrijk Scholentoernooi. Ontzettend fijn dat ‘Leefrijk’ ons zo’n warm hart toedraagt en samen met ons dit leuke sportevenement wil neerzetten.

Dit volleybaltoernooi is voor alle kinderen van de groepen 3 t/m 8 die het leuk vinden om samen te bewegen en te volleyballen. Je mag natuurlijk ook meedoen als je het nog niet zo goed kunt! En we kijken natuurlijk welk niveau volleybal bij jouw leeftijd past. De spelregels per niveau zijn aan dit formulier toegevoegd.
Het toernooi vindt plaats op
Woensdagochtend 21 februari 2024 vanaf 09.00 uur
in ‘De Stamper, Schout Doddestraat 11a te Vriezenveen.

Download ons aanmeldingsformulier en de spelregels per groep.

Opgeven kan tot uiterlijk zaterdag 10 februari 2024!