Aanmelden lidmaatschap

Lijkt het je leuk om bij Vrivo te komen volleyballen? Kom dan 3 weken gratis proeftrainen! Meld je per e-mail aan bij TC (Technische Commissie, tc@vrivo.nl) of vraag, ook via een e-mail aan de TC, om meer informatie. Bevalt volleybal bij Vrivo je en wil je je aanmelden als lid, meld je dan meteen aan via het aanmeldingsformulier onderaan deze pagina.

Aanmelden – Hoe gaat dat?

Je stuurt een e-mail aan de Technische Commissie en een TC-lid neemt contact met je op. Samen stellen jullie vast, wat je al kunt op het gebied van volleybal, wat je graag zou willen en of je ook competitiewedstrijden wilt gaan spelen. Uiteraard wordt ook je leeftijd gevraagd. Zo kan de TC bepalen, in welke groep of welk team je kan worden geplaatst. Blijkt dat niet helemaal de juiste groep voor jou, dan wordt er in de proefperiode al geswitcht naar een groep of team, waarin je wel past.

Het volleyballen bevalt –  Wat nu?

Vond je de trainingen leuk en besluit je bij Vrivo te komen, dan kun je hieronder het aanmeldingsformulier invullen en insturen. Daarmee geef je “officieel” aan, dat je Vrivo-lid wilt worden en word je (voorlopig of definitief) geplaatst in de trainingsgroep, die aansluit bij jouw niveau.

Contributie – Hoe betaal je die?

Door het insturen van het aanmeldformulier machtig je Vrivo vanaf de aanmeldingsdatum alle bedragen die je moet betalen (contributie en bijkomstige kosten met betrekking tot het lidmaatschap van Vrivo) te mogen afschrijven van het door jou ingevulde bank/gironummer. Bij het aanmelden als lid van Vrivo ben je verplicht een heel verenigingsjaar lid te blijven (Het verenigingsjaar loopt van 1 juni tot en met 31 mei). Dat betekent dat voor dat verenigingsjaar de contributieverplichtingen moeten worden nagekomen. Meer informatie over de contributie, kleding, vertrouwenspersoon en accommodatie vind je hier. Bij beëindiging van het lidmaatschap wordt de machtiging automatisch beëindigd. Beëindigen van het lidmaatschap moet schriftelijk gebeuren vóór 1 juni.
Alle bijzonderheden m.b.t. het Vrivo-lidmaatschap (Trainingen, teamindeling, kleding, wedstrijdleiding/-fluiten) vind je hier.

Algemene voorwaarden lidmaatschap

Schrijf je vandaag nog in:
DD slash MM slash JJJJ

Voorkeur machtiging(Vereist)

Heb jij eerder competitie gespeeld?(Vereist)
Wil je ook competitie gaan spelen?(Vereist)

Op welke manier kun en wil jij binnen VRIVO helpen?