Vrivo - "Vriezenveense Volleybalvereniging"

Vrivo is de volleybalclub in Vriezenveen, die midden in de gemeenschap staat. Vrivo is een gezellige dorpsvereniging, waarbij zowel op competitie- als recreatieniveau volleybal wordt gespeeld.

Vrivo wil haar leden een veilige sportomgeving bieden en hen de kans geven om op eigen niveau te presteren. Zo heeft Vrivo CMV (jeugd 12-), junioren, senioren en recreanten in de competitie van de NeVoBo, de Nederlandse Volleybal Bond. Verder is er voor recreanten de gelegenheid om samen op de maandagavond een “balletje te slaan”.
Anno 2022, het jaar van haar 60-jarig bestaan, telt Vrivo zo’n 200 leden. Naast het trainen worden van september tot mei competitiewedstrijden gespeeld. De thuiswedstrijden in sporthal “De Stamper” en de ernaast gelegen Semipermanente hal in Vriezenveen. Ook biedt Vrivo haar leden de mogelijkheid om in de zomermaanden een lekker potje te beachvolleyballen. En wel op de eigen Beach accommodatie naast het terrein van korfbalvereniging Amicitia.

Binnen de club zelf, in de Gemeente Twenterand en in de regio Twente stimuleert Vrivo de volleybalsport. Dit gebeurt onder meer door het organiseren van volleybalclinics, een krokustoernooi voor basisscholen, een oliebollenmixtoernooi en het jaarlijkse buurt- en bedrijventoernooi. Daarnaast worden niet-volleybalactiviteiten georganiseerd, zoals een bingo, een jeugdkamp, een club-BBQ en nog veel meer!