Vrivo - Sponsor worden

De Volleybalvereniging Vrivo uit Vriezenveen heeft als belangrijkste doelstelling het ondersteunen van en structuur bieden aan de beoefening van de volleybalsport. In het bijzonder wil Vrivo actief het jeugdvolleybal bevorderen. Waarom juist het jeugdvolleybal? Omdat het (meer) bewegen van de jeugd een steeds belangrijker maatschappelijker doel is. Vrivo streeft er daarom naar de jeugd (van 6 tot 18 jaar) zo veel mogelijk te laten bewegen. Zoals u zult begrijpen, zijn trouwe sponsoren essentieel om een vereniging als Vrivo te laten draaien en de financiën sluitend te krijgen, zeker gezien deze ambitieuze doelstelling.

Wij zijn dan ook enorm dankbaar voor de brede steun, die we momenteel van onze huidige sponsoren en leden van de Club van 100 ontvangen.
Wilt u zelf of vanuit uw onderneming de vereniging Vrivo steunen bij het bereiken van haar doelstelling, dan zijn daar verschillende mogelijkheden voor. Daarbij staat laagdrempeligheid, exclusiviteit en uitstraling richting de sponsor centraal.

Dit is Vrivo

Wellicht kent u Vrivo, de Vriezenveense Volleybalvereniging, al. Vrivo is al meer dan 60 jaar een gezellige volleybalclub, die midden in de maatschappij staat. Zowel op competitie- als recreatieterrein willen wij het volleybal uitdragen. Daarbij moeten zoveel mogelijk mensen zich thuis voelen. Het ledenaantal (± 200) is de laatste jaren vrij stabiel. Vrivo is een traditionele dorpsvereniging waar het samen doen, het “wij-gevoel” en de onderlinge solidariteit centraal staan.
Een belangrijk onderdeel van het beleidsplan van Vrivo vormt de missie en visie van de vereniging.

U wilt Vrivo steunen?

Dat zou fantastisch zijn. Hierna vindt u de verschillende wijzen van sponsoring. Leest u ze eens rustig door en kies die manier van sponsoren, die het best bij u en uw onderneming past. Vervolgens kunt u contact opnemen met onze PR-commissie, die bereikbaar is via pr@vrivo.nl.
(Uiteraard kunt u via dit e-mailadres ook extra informatie opvragen).

Sponsorvormen, die u kunt kiezen:

Hoofdsponsor
Hierbij hoort een naamverbintenis voor minimaal één van de prestatieteams (Dames 1 en/of Heren 1). Dit houdt in dat de naam van dit team officieel aangepast zal worden bij de bond en dus ook zo getoond wordt in alle overzichten en in de media, maar ook op de clubtenues, trainingspakken, sport-tassen. Het hoofdsponsorschap betreft een pakket voor minimaal 4 jaar.
Voorbeeld: “Uw onderneming/Vrivo”

Teamsponsor
Dit betreft een pakket voor sponsoring van een senioren- of jeugdteam. Tevens bestaat de mogelijkheid om een hele categorie te sponsoren: Mini’s, Jeugd, Dames Recreanten, etc.. Ook dit sponsorschap wordt voor een periode van 4 jaar afgesloten.
Het team zal worden voorzien van een Vrivo-tenue (trainingspak, shirt en broekje) met uw reclame-uitingen op het shirt, het trainingspak en de sporttassen.

Activiteit(en)sponsor
Het sponsoren van Vrivo-activiteiten of -evenementen. Voorbeelden:
Jeugdkamp, Beachvolleybaltoernooi, Oliebollenmixtoernooi, Krokustoernooi (Scholierentoernooi), etc..

Bordsponsor
Het sponsoren van een Vrivo-“reclamebord”. Hierbij wordt een reclamebord gemaakt, waarop uw onderneming zich kan profileren. Het bord zal tijdens wedstrijden en toernooien e.d. bij de volleybalvelden worden geplaatst. Zowel in de zaal van sportcentrum “De Stamper”, als in de naastgelegen semipermanente hal in Vriezenveen.

Materiaalsponsor
Het sponsoren van de door Vrivo teams te gebruiken sportmiddelen. Het gaat hier om ballen, inloopshirts, bidons en bidon-kratjes etc..

De Club van 100
In 2021 zijn we binnen Vrivo gestart met de invulling van een Club van 100.
Klik hier voor meer over deze Club van 100.

Publiciteit/Contact
Alle Vrivo-sponsoren krijgen voldoende publiciteit, zowel op de Vrivo-website als op Social media (Facebook, e.d.), wanneer (gesponsorde) activiteiten plaats hebben gevonden.

De sponsorcommissie is druk bezig om de bestaande sponsormogelijkheden verder uit te breiden.
Voor meer informatie over sponsoring (op maat), neem contact op met de PR-commissie (Stuur een e-mail naar pr@vrivo.nl).