Vrivoër van het jaar

Simon Winkel, de volleyballer uit het 2e herenteam, die als 10-jarig jochie bij de mini’s begon, heeft die titel “Vrivoër van het jaar” meer dan verdiend. Toen hij mini af was, begon hij als trainer bij de groep, die hij net had verlaten. En vanuit die functie als mini-trainer, nam hij plaats in de jeugdcommissie en hielp mee met het organiseren van activiteiten, zoals een spooktocht, levend Stratego, bingo’s, bakmiddag, vossenjacht, etc.
Maar dat was voor de overijverige volleyballer, die in HS3 terecht kwam, nog niet genoeg. Met zijn “Financiële” studie als basis begon hij in 2019 als penningmeester bij Vrivo.
Maar ook dat was nog niet genoeg. Naast het bijhouden van de boekhouding, het aanvragen van subsidies, het innen van sponsorgelden en het communiceren met de gemeente Twenterand, pakte hij er nog van alles bij: het regelen van de aanleg van de Beach-accommodatie, het helpen met het opzetten van een nieuwe website, het mee organiseren van het jubileumfeest en het organiseren van de vrijwilligersavond. En last but not least: Vrivo door de coronacrisis slepen.
Vrivo feliciteert Simon met zijn verdiende prijs en het bestuur hoopt, dat hij zich in de toekomst opnieuw in zal zetten voor de club (ook al stopt hij na dit seizoen met zijn penningmeesterschap).