Smashen in het donker – 60 jaar Vrivo

Vrivo pakt uit met 24 uurs toernooi ter gelegenheid van het 60-jarige jubileum.

We kunnen tevreden terugkijken op een zeer geslaagd en intens toernooi waarbij we hebben laten zien dat Vrivo een club is met betrokken, enthousiaste leden en dus 60 jaar jong is en met vertrouwen naar de toekomst kan kijken. In totaal deden er zo’n 70 personen aan mee.

Met 24 uur volleybal en andere activiteiten, van vrijdag 10 juni vanaf 15.00 uur tot zaterdagmiddag 11 juni 15.00 uur heeft Vrivo een mooi programma aangeboden aan alle leden, oud-leden en introducees.

Een feest voor de hele club, van jong tot oud, van mini tot recreant; voor iedereen was er een mooi programma. Het begon voor de mini’s met een puzzeltocht, afgesloten met pannenkoeken eten, daarna volgde om 20.00 uur de officiële opening in de kantine van sporthal de stamper.
Daarbij werd stilgestaan bij de geschiedenis van de club, de ereleden en leden van verdienste, maar was er ook aandacht voor de mensen die niet meer onder ons zijn…
Daarna een mix-toernooi tot 23.30 uur; alle deelnemers werden verdeeld over 8 teams en er volgden spannende wedstrijden. Er werd op twee velden gespeeld en op het middelste veld kon iedereen laser-gamen, of op de grote opblaastoestellen het mollenspel spelen of gewoon lekker springen en glijden. Na de prijsuitreiking werden de velden omgebouwd voor de nachtelijke activiteiten;

Op twee velden blacklight volleybal. Met speciale lampen en tape, plus speciale blacklight volleyballen kon in een verder donkere zaal volleybal gespeeld worden. Je ziet elkaar bijna niet, alleen de witte kleding en de speciale tape en verf die dan oplicht. Een geweldige ervaring voor iedereen.

Inmiddels is het zaterdag en om 8.00 uur konden alle leden genieten van een heerlijk ontbijt, ons aangeboden door de supermarkt Plus Vriezenveen.
Voor de jeugd volgde een bootcamp door ‘de sportfabriek’ en uiteraard werd er ook nu weer gevolleybald.
Niet iedereen lukte het om 24 uur zonder slaap door te gaan, maar hun pogingen waren bewonderenswaardig.
Tot slot was er een barbecue voor alle leden en introducees vanaf 14.00 uur.

Het hele feest heeft voor verenigingsgevoel gezorgd; samen, gezellig en gezond sporten.
Daar wil jij toch ook bijhoren?!

Meld je ook aan bij Vrivo Vriezenveen