Meisjes N4 1 Kampioen

Vrivo N4 1 Kampioen 1e competitiehelft

10 december moesten de meiden van Vrivo N4 1 al vroeg door de kou naar Almelo om de laatste wedstrijden van de eerste helft van dit seizoen te spelen. Vrivo stond al wel bovenaan, maar het was een spannende en gelijk opgaande competitie geweest, waarin nog alles mogelijk was. Ook de nummers 2 en 3 zouden nog kampioen kunnen worden als Vrivo niet alles zou winnen.

Eenmaal bij Aastad in de Windmolenbroek aangekomen waren de meiden toch wel wat zenuwachtig. Gelukkig was dit helemaal niet nodig. De eerste wedstrijd werd goed gespeeld en gemakkelijk gewonnen, zelfs met setstanden boven de 30 punten! (Er wordt op tijd gespeeld)

Omdat de nummers 2 en 3 van de ranglijst ook tegen elkaar moesten spelen en de punten hadden verdeeld, was het na de eerste wedstrijd al duidelijk dat Vrivo na de 3-0 winst kampioen was! Er was van alle meiden publiek aanwezig en ze hebben het kampioenschap meteen samen kunnen vieren.

Er moest alleen nog wel een tweede wedstrijd worden gespeeld. De concentratie was op sommige momenten wel wat zoek, maar ondanks dat is het team goed door blijven spelen en heeft het ook deze wedstrijd gewonnen met 2-1. Nyke, Tess, Lena, Merlin en Demi hebben weer een mooi seizoen gespeeld en zijn terecht kampioen!

Namens heel Vrivo: “Gefeliciteerd meisjes!”

 

En natuurlijk werd het “thuis” in De Stamper gevierd met een hapje en een drankje