Kampioenen!!!!

Van de Vrivo-jeugdteams zijn zowel MA2 als MC1 kampioen geworden. Beide teams wonnen in de tweede helft van de competitie alle(!) wedstrijden.
De uitslagen en de eindstanden zijn te vinden op de teampagina’s; klik op MA2 of op MC1.
Ook onze jongste Vrivoërs in het team “Mini’s N2 1” zijn dit seizoen kampioen geworden.
Niet alleen deze jeugdteams werden kampioen. Ook HR1, het 1e heren recreantenteam, haalde de titel binnen.

(Scroll naar beneden voor de verhaaltjes en de foto’s van de kampioenen)

MA2
MA2 heeft het seizoen als KAMPIOEN afgesloten door met 4-0 te winnen van SVH.
De zenuwen speelden de meiden wel parten maar toch hebben ze laten zien dat ze een waardig kampioen zijn.
Elke wedstrijd is dit seizoen gewonnen…dus een mooie bekroning voor de meiden!

TEAM MA2 2023/2024 …… het team dat erg aan elkaar heeft moeten wennen maar het toch geflikt heeft!
Felicitaties voor de speelsters en voor de trainers/coaches Wilco Zomer en Laura de Bont.

Wilco Zomer is tevens de shirteamsponsor van MA2.

MC1

MC1 werd in de 1e helft van het seizoen nog 2e, maar won in de 2e helft  alle wedstrijden.

TEAM MC1 2023/2024:….. Wat zijn deze dames ontzettend gegroeid het afgelopen half jaar!

Zo bezig met hun volleybal-ontwikkeling en ook met hun persoonlijke ontwikkeling, de dames hebben gestreden tot het laatste moment en dat werd beloond: ONGESLAGEN KAMPIOEN!
Volgend jaar mogen ze uitkomen op een hoger niveau! Ook dan zullen zij er SAMEN weer voor gaan strijden.

Felicitaties voor de speelsters en voor trainer/coach Elouise Lenting.

Zomer Zonwering is ook de teamsponsor van MC1.

Mini’s N2 1

Ook onze jongste (en allerkleinste) Vrivo-leden (Mini’s N2 1) zijn kampioen geworden!
Helaas kon het team volgens de Nevobo geen kampioen zijn, omdat 1 speelster met dispensatie op dit niveau 2 meespeelde.
Maar voor Vrivo is het team gewoon kampioen! De meisjes hebben maar liefst ALLE wedstrijden met 6-0 gewonnen. Nergens punten laten liggen, waardoor ze het seizoen hebben afsloten met meer dan 20(!) punten voorsprong op de nummer 2! Een hele knappe presentatie!
De meisjes hebben een bewogen seizoenshelft gehad; één speelster vertrok en het team dreigde te verdwijnen, maar gelukkig kreeg het team er op tijd weer nieuwe speelsters bij!

Onze mini coördinatoren zijn ontzettend trots op deze meisjes!
De felicitaties gaan daarom naar het team, naar Meisjes C (die het team trainden) en naar Nick Ekkel en Elouise Lenting, die het team èn de trainsters hebben begeleid.
We delen dit succes graag met de teamsponsoren van deze kampioenen!

Nijen Twilhaar hypotheken           SCHMIDT Automotive.
en verzekeringen

HR1

In de Brug in Glanerbrug behaalden onze “veertigers” de titel in de recreantencompetitie. Hier het relaas van een spannende volleybalavond.

Woensdag 10 april 2024 werd een memorabele dag. In de avonduren werd Vrivo HR1 kampioen!
In een bewogen seizoen, waarin het fantastisch ging met dit team (sportief gezien maar ook wat betreft gezelligheid na de wedstrijden) leek het kampioenschap binnen handbereik. Totdat er een wedstrijdavond kwam waarin er geen team op de been gebracht kon worden. Dit leverde 2 verloren wedstrijden op. Hierdoor werd Vrivo afhankelijk van wat de nummer 1 van dat moment zou doen. Gelukkig lieten zij een aantal punten liggen. Er gloorde weer hoop, maar dat hield wel in, dat er op de laatste competitieavond 4 sets gewonnen moesten worden om zeker te zijn van het kampioenschap. Er werd afgereisd naar Glanerbrug. De eerste wedstrijd was tegen DUS. Na een strakke eerste set die ruim werd gewonnen kwam een wat mindere tweede set. Door een goed wisselbeleid werd deze toch gewonnen. Nog maar 2 sets! Havoc was de laatste hobbel. Er heerste een bijzondere sfeer. Een spanning die menigeen lang niet had gevoeld op het volleybalveld. Na een stroef begin waarin het gelijk opging werd uiteindelijk een voorsprong gepakt en kon deze worden vastgehouden tot het einde van de set. Nog maar één set! Alles werd in deze laatste set gegeven en met de laatste krachten werd ook deze set binnengehaald. VRIVO heren recreanten 1 was KAMPIOEN! Vrivo’s voorzitter Wim van Echten was aanwezig om de kampioensschaal te overhandigen. Het kampioenschap werd uitbundig gevierd. Er werd op geproost met een biertje en (volgens goede gewoonte van dit team) werd menige bruine “fruitschaal” verorberd.