Geslaagd oliebollenmixtoernooi

Woensdag 28 december was het weer zo ver! Na twee Corona-jaren kon het oliebollenmixtoernooi weer het plaats vinden. En kennelijk hadden velen het gemist, want er was een geweldige opkomst Maar liefst 19 teams, verdeeld over vier poules, streden om de hoofdprijs: Lekkere soezen voor het hele team. De finale ging uiteindelijk tussen “Da’s Goud” en “Olifantastisch”. Het laatste team ging er met de winst vandoor.
Het toernooi had, zoals elk jaar, ook weer een verkleedthema. Dit jaar was dat “Animals with a touch of glitter”. Er kwamen apen, olifanten, koeien, glittershirts en glittersokken voorbij, maar de prijs voor de best verklede individu ging (weer) naar Cobi Pape(gaai). Cobi heeft intussen wel een naam hoog te houden bij Vrivo, want zij zorgt jaar in jaar uit weer voor een originele en prachtige outfit! Zij won een pakket vol lekkers.
De bittergarnituur voor het best verklede team ging naar de “Panterpoesjes” (MB1) met hun pantertopjes en glitterrokjes. Echte “Animals with a touch (or much) glitter”!
Ook de gebruikelijke verloting was een groot succes met veel prijzen en veel verkochte loten. Verder is er natuurlijk geen oliebollenmixtoernooi zonder de oliebollen zelf. Dank daarvoor aan Stephan en Linda Jaspers Faijer. Zij hebben maar liefst 300 (!) oliebollen gebakken, die vrijwel allemaal zijn opgesmikkeld. Tot slot ook nog een dankwoord naar onze sponsor Witte van Moort, die weer bijdroeg aan het succes van dit traditionele mixtoernooi èn aan de organisatie, die er weer een fantastisch evenement van heeft gemaakt.
Het toernooi was een groot succes met veel gezelligheid en volleybalplezier en natuurlijk ziet Vrivo iedereen volgend jaar graag terug!

(Foto’s: FotografieYvonne)