Fysio Twenterand Scholentoernooi 2023

Fysio Twenterand Scholentoernooi 2023

Woensdag 1 maart 2023 vond bij volleybalvereniging Vrivo de derde editie van het Fysio Twenterand Scholentoernooi plaats.

Het toernooi was opnieuw een groot succes. Maar liefst 88 leerlingen uit de groepen 3 t/m 8 van diverse scholen uit Vriezenveen en Daarlerveen streden om de felbegeerde medailles. Na de warming-up, georganiseerd door sponsor Fysio Twenterand, begonnen de wedstrijden. En wat een sportiviteit, gezelligheid en strijdlust onder alle scholieren. Op deze website zijn alle foto’s van het Toernooi verzameld in het album Fysio Twenterand Scholentoernooi 2023 (downloaden van foto’s, waar je op staat mag gewoon!) en hier lees je meer over het aanmelden als nieuw lid bij Vrivo.

Uiteindelijk zijn de volgende winnaars er met de medailles vandoor gegaan:

In de poule groep 3 en 4:

  1. Superboys (Shalom)
  2. Supergirls (Shalom)

In de poule groep 5 en 6:

  1. De Pancakes (De Veenbrug)
  2. De Volley Dollies (Eltheto)
  3. Team Smelly (Shalom)

In de poule groep 7 en 8:

  1. De Grote Guppies (Shalom)
  2. De Frikandellen (De Regenboog)
  3. Fireboys 2.0 (De Veenbrug)

Af en toe werd er tussen de wedstrijden door gepauzeerd. In deze pauzes deden de leerlingen enthousiast mee aan de Vrivo Kleurwedstrijd. Uit de deelnemers aan deze kleurwedstrijd zijn de volgende winnaars gekozen: Maud Dasselaar (Eltheto), Charbel Shukru (Shalom), Sam Scholten (TROTZ) en Nora-linn Rohof (TROTZ).

Speciale dank voor het scholentoernooi gaat uit naar de sponsor Fysio Twenterand en aan Jut en Jul IJs en Zo.  Jut en Jul IJs en Zo opent op 9 maart a.s. hun zaak in Vriezenveen (voormalig Bongiorno). Alle deelnemers kregen een muntje, waarmee zij straks een heerlijk ijsje kunnen ophalen aan het Westeinde.

Een speciale dank ook aan alle vrijwilligers. Zonder hen was dit evenement niet mogelijk geweest. Al met al een geweldig sportevenement waar iedereen met volle teugen van heeft genoten!

Op naar editie 4 in de voorjaarsvakantie van 2024!

Vond jij het toernooi leuk en zou je wel bij Vrivo willen gaan volleyballen? Klik dan hier om naar de pagina te gaan, waar je je kunt aanmelden.