ALV 2023 – o.m. nieuwe bestuursleden

Op de algemene ledenvergadering (ALV) 2023 waren veel leden aanwezig. Uiteraard was er de "vaste" agenda. Tevens kwamen alle commissies aan het woord. Bijzonderheden: Een nieuwe voorzitter èn nieuwe penningmeester (zie ook onderaan deze pagina). Verder bijzondere aandacht voor alle sponsoren, die ook de komende jaren Vrivo (weer) steunen.

De regie van de druk bezochte ALV algemene ledenvergadering, zoals gewoonlijk gehouden in “De Stamper”, was dit jaar in handen van het secretariaat.
De eerste (standaard-)agendapunten werden vlot doorgewerkt. Ook het financieel verslag werd op de gebruikelijke wijze gepresenteerd. Maar de begroting voor het komende seizoen werd gepresenteerd door de nieuwe penningmeester: Stephanie Lohuis. Aansluitend daarop werd ook de nieuwe voorzitter gepresenteerd.
Wim van Echten gaat de komende jaren de voorzittershamer hanteren.
Ook de nieuwe kledinglijn, die de komende dagen zal worden uitgerold, werd gepresenteerd.

Na de verschillende commissiepresentaties was het weer tijd om de “Vrivoër van het jaar” in het zonnetje te zetten.
Dit jaar was deze titel voor Laura de Bont.

En natuurlijk waren er bloemen voor (afscheidnemende) vrijwilligers.
     

Hieronder stellen de nieuwe bestuursleden zich voor.

Beste Vrivo-ers,

Tijdens de ALV op 16 oktober 2023 hebben jullie mij gekozen als de nieuwe voorzitter van VRIVO. Ik zal me even voorstellen.
Mijn naam is Wim van Echten en woon nu in Almelo sinds 3 jaar.
Ik ben in 1972 in Vriezenveen komen wonen en vanaf die tijd ben ik ook lid geworden van Vrivo en heb tot 1981 in het 1e mannenteam gespeeld.
Ik ben mijn volleyballoopbaan in 1956 op 13 jarige leeftijd begonnen bij Sparta in Zelhem en met die club hebben we de hoofdklasse gehaald en ben ik doorgestroomd tot vaste basis speler van het districtsteam oost Nederland.
Daarna ben ik verhuisd naar Rijssen en heb ik een tijd bij RIVO gespeeld. Vandaar naar Vriezenveen vertrokken en bij VRIVO terecht gekomen.

In 2016 ben ik weer begonnen met het leuke spelletje bij VCB in Blijham en daarna dus nu weer naar VRIVO verkast. Ik speel nu bij de recreanten op maandagavond.
Jullie zullen me vaak in de sporthal zien om trainingen en wedstrijden te bekijken maar vooral ook om jullie beter te leren kennen.

M.vr. sportgroeten,

Wim van Echten

Beste Vrivo-ers,

Tijdens de ALV ben ik benoemd als nieuwe penningmeester van Vrivo. De vraag was dan ook om mij even aan jullie voor te stellen.

Mijn naam is Stephanie Lohuis en samen met mijn twee kinderen en vriend woon ik in Vriezenveen.
Op dit moment speel ik zelf in dames 4 en vroeger heb ik in de meisjes C-jeugd gespeeld. Achteraf heb ik veel spijt dat ik destijds ben gestopt.
Momenteel speel ik al weer zo’n 6 jaar bij de dames.

In het dagelijks leven ben ik docent en decaan op het Noordik in Almelo, waar ik veel plezier aan beleef.

Ik hoop dat ik als penningmeester mijn steentje kan bijdragen aan onze club.

Daar ga ik mijn best voor doen!

Groetjes,

Stephanie Lohuis