Afscheid Esther en Emma Fokke

Na ruim 12 jaar actief te zijn geweest bij de mini’s van onze vereniging heeft Esther Fokke afscheid van ‘haar’ mini’s en de CMV genomen. Als CMV-coördinator heeft Esther zich samen met haar dochter Emma, die de organisatie van de CMV-rondes voor haar rekening nam, jarenlang ingezet voor onze vereniging. Samen hebben zij ervoor gezorgd dat honderden mini’s zich de afgelopen jaren hebben kunnen uitleven tijdens het volleyballen.

Naast deze functies hebben de dames zich jarenlang ingezet bij allerlei activiteiten binnen de vereniging; zo gingen ze meerdere malen mee op kamp als leiding, hebben ze beach-toernooien georganiseerd en ook was de Sinterklaasviering steeds weer een succes voor de Vrivo-jeugd.

In 2016 heeft Emma van de gemeente Twenterand het Jeugdlintje ontvangen voor haar betrokkenheid bij het organiseren van onder meer het scholenproject, het buurtvolleybaltoernooi, het krokustoernooi en de sportcarrousel.

Esther en Emma, via deze weg willen wij jullie, namens het bestuur, de hele vereniging en met name alle mini’s, ontzettend BEDANKEN voor jullie inzet de afgelopen jaren!!!!