Verslagenheid bij DS1

Vrijdagavond heel laat. DS1 staat met 14 – 10 achter in de 5e set tegen Lutheria. Met de moed der wanhoop probeert men nog wat dichterbij te komen.

Minou haalt uit en scoort met een keiharde uithaal. Iedereen volgt de bal, men wil het punt al vieren en Minou wordt gezocht. Maar die ligt krimpend van de pijn op de grond. Knie zo zwaar verdraaid, dat zelfs lopen niet meer gaat. Vergeten is de 1e set, waarin DS1 een mooie voorsprong nam, maar die in de slotfase knullig weggaf. Vergeten zijn ook de goede 2e en 3e set, waarin Lutheria zwaar onder druk werd gezet en die met ruime cijfers waren gewonnen. Helemaal vergeten is de dramatische 4e set, waarin alles, wat maar mis kon gaan, ook daadwerkelijk mis ging. DS1 was in die 4e set geen schim van de hechte eenheid in de sets ervoor. En de klap van het verlies van die set werkte in de 5e set nog door. Langzaam maar zeker nam Lutheria, verdedigend steeds beter op dreef, afstand van DS1. Maar tegen beter weten in perste DS1 er in een alles of niets poging nog een laatste krachtsinspanning uit. Met desastreuze gevolgen voor Minou. De wedstrijd wordt op verzoek van DS1 gestaakt en het laatste punt wordt gelaten cadeau gedaan aan Lutheria.

Het is voor Minou te hopen, dat het snel weer goed komt, maar het zag er vrijdagavond niet goed uit. De verslagenheid bij de teamgenoten is heel groot. Aanvallend is DS1 al niet zo sterk en Minou is één van de weinige power-hitters. DS1 zal het niet gemakkelijker krijgen de komende tijd. Voor de statistieken nog de setstanden: 21 – 25, 25 – 16, 25 – 21, 10 – 25 en 15 – 10.
Geschreven Door Sjaak de Koning op 26-09-2020